Šlesera ziņojums

A.Šlesers ziņo:
Tirgus būs lielisks! Kā jau minēju, tad sākot ar 2015.gadu, to katru gadu apmeklēs vismaz 100 miljoni cilvēki. Neviens netiks aizmirsts, sava vieta tiks ierādīta arī spirta un cigarešu tirgotājiem. Viņi tiks ietērpti rozā krāsas kombinzonos un apkārti ar mirgojošu lampiņu virtenēm. Jau tagad ir sākta šo cilvēku atlase. Galvenie atlases kritēriji ir liels sarkans deguns un spēja runāt vismaz divās svešvalodās- krievu matā un feņjā. Uz paviljona jumtiem tiks izveidota milzīga dirižabļu osta, kurā ik gadu piestās milzīgi ar hēliju pildīti gaisa kuģi no visas pasaules.Pateicoties Rīgas Centrāltirgum Latvija kļūs par pasaules dirižabļu lielvalsti.Lielākos dirižabļus sauks “Ainārs” un “Bertolds”. Tiks izveidots grandiozs zivju paviljons, zem kura būs izraksts milzīgs pazemes ezers, kurā mājos visas pasaules okeānu zivis.Apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja apmeklēt nakts makšķernieka ātros kursus, kurus vadīs Lauris Dripe.
Visu grandiozo tirgus teritoriju pārklās moderns dzelzceļa tīkls.Tas būs tāds kā amerikāņu kalniņu un superātrvilciena krustojums.Pie šī projekta jau tagad strādā Upenieka kungs jeb “šofera dēls”.Rīgas Centrāltirgus kļūs par pasaules modernākā transporta tīkla centru. Atklāšu noslēpumu!!! Esam sākuši projektēt grandioza tuneļa būvniecību. Šis tunelis caur zemeslodes centru savienos Rīgas Centrāltirgu ar Ņujorku, Bombeju, Sidneju, Rio de Žaneiro un , protams, arī Maskavu!!! Miljoniem cilvēku no šīm pilsētām ieradīsies paēst pusdienas grandiozajā “Lido” kompleksā. Bet tas vēl nav viss. Cik zināms zemeslodes kodolā valda milzīgs karstums un to mēs izmantosim visas pasaules enerģētisko problēmu atrisināšanai! Lētā ģeoenerģija karsēs Daugavas ūdeni un tvaiks griezīs milzīgas turbīnas, ražojot lēto elektroenerģiju. Viss Daugavas baseins no Centrāltirgus līdz Prezidenta pilij pārvērtīsies par milzīgu zivju zupu, kas vārīsies 24 stundas diennaktī , 365 dienas gadā! Latviešu zemnieki bērs zupā vezumus ar dillēm, kartupeļiem, burkāniem un citiem Latvijas lauku labumiem. Zivis piepeldēs pašas, gan no jūras, gan no Daugavas augšteces puses.Un arī tas vēl nav viss.
A.Šlesera ziņojums, otrajā daļā teikts… “Tiks ierīkoti specializēti ubagu laukumiņi, kur jebkuršs Rīgas iedzīvotājs būs laipni aicināts pastiept rociņu, darba dienās vietas garantētas visiem Rīgas iedzīvotājiem, bet vēl nav īsti skaidrs, kā būs brīvdienās un svētku dienās – tad sabrauks visi lauku reģionu ļaudis – tiem ari esot garantētas vietas. Brīvdienās kursēs specializētās kravas “airlauku” lidmašīnas no Līvāniem un citām lielākajām Latvijas pilsētām. Būs arī “auseklīšu siena” kur jebkuršs britu tūrists varēs pamīst par 10 kapeikām, visas maukas staigās tikai tautas tērpos…. and so on!”

Komentēt